Новости од СН Финансии

 • Празнувањето може да започне

  Во пресрет на Велигденските и првомајски празници, СН Финансии со најдобрата понуда за сите кои сакаат во пресрет на неработните денови да ги дочекаат празниците во забава и дружење. Пролетната празнична понуда која нуди -50% намалување на трошоците на камата, може да ви заштеди и до 5.000 денари на дванаесет месеци, за кредит од 30.000

  April 17, 2024
 • Богатиот и каматата

  Еден богат човек од Менхетан, отишол во финансиска институција и им кажал дека сака да подигне кредит од 100 долари. На тоа вработениот се насмевнал и рекол дека треба да остави залог. Богатиот се насмевнал и ги оставил клучевите од својот скап автомобил. Вработениот припремајќи ги парите и документите, објаснал дека камата изнесува 2 долари

  April 16, 2024
 • Кој е последен ден во месецот за исплата на плата?

  Многу компании во државата имаат различни денови за исплата на плата. Иако според Законот за исплата на платите, јасно се уредува ова прашање, односно исплатата на плати и други надоместоци, истото најмногу се однесува за работодавачи кај кои повеќе од 51% од средствата се се во приватна сопственост, сепак, поголем дел од исплтаите се вршат

  April 15, 2024
 • BLACK FRIDAY со СН Финансиско друштво

  СН Финансиско друштво, како и секоја година така и оваа со специјална понуда за најпознатиот ден за шопинг – BLACK FRIDAY. 50% ПОПУСТ на трошоци на потрошувачки кредит до 300.000 мкд SN VISA Card до 300.000 мкд со 50% НАМАЛУВАЊЕ на трошоци и БЕЗ ТРОШОК ЗА ИЗДАВАЊЕ. Аплицирај веднаш на 15 007 или ONLINE и

  November 21, 2023
 • Ноември – Месец на финансиска едукација со СН Финансиско друштво

  Почнувајќи од денес, СН финансиско друштво, како дел од кампањата за поголема финансиска едукација на населението и компаниите, организирана од страна на Групацијата на финансиските друштва при Стопанската комора, Ноември го посветува на подобрување на финансиската едукација на клиентите и граѓаните на Македонија, како и подобрување на нивната финансиска информираност. Затоа СН финансиско друштво ве

  November 1, 2023
 • Нова експозитура на “СН Финансии“ и “ЈК травел“

  Викендов “СН финансиско“ друштво свечено ја отвори својата нова експозитура лоцирана на улица “Партизанска“ во Битола

  January 20, 2023
 • Потребни ви се вистински луѓе за успех

  Човековите ресурси во последните години играат значајна улога за сериозни компании…

  January 20, 2023
 • СН ФИНАНСИИ отсега и во Струмица

  СН финансии ја прошири деловната мрежа со отворање на оваа експозитура, нова локација само во овој месец во Струмица

  April 9, 2022