Земјоделски Кредит

Зошто да го изберам земјоделскиот кредит на СН Финансии?

  • Износ од 60.000 мкд до 900.000 мкд
  • Рок на отплата од 12 месеци до 84 месеци
    со можност за отплата на месечни, полугодишни или годишни рати

 За повеќе информации околу Земјоделски кредит контактирајте не на 15007