Наменски Кредит

Зошто да го изберам наменскиот кредит на СН Финансии?

  • До 200.000 МКД за купување на производи и услуги.
  • Рок на отплата до 60 месеци.
  • Одобрување за само 15 минути!

За било какви прашања и помош за Наменски Кредит преку нашите партнери контактирајте не на: +389 70 377 206

КАКО ДА АПЛИЦИРАМ?

НАШИ ПАРТНЕРИ

Еко Так Метал

Продажба на ситна опрема, рачен алат и ситна земјоделска механизација
Тел: 078/210-670
ул. Кеј 1ви Мај бр. 13
Прилеп

Купи на рати

Интернет сајт за продавање стоки и услуги на рати.

www.kupinarati.mk
075 343 440
076 260 278

Технотрејд-ком

Продажба на ситна опрема, рачен алат и ситна земјоделска механизација
047/226-482

ул. Св. Нектариј Битолски бр. 145 Битола

Агротехна

АгроТехнА продавница за бела техника и останати производи
02/2529-030
02/6160-724

ул.БлагојаСтевковски бр.59А
Скопје

Мотоцентар

Продажба на гуми

тел.: ++ 389 2 2774 144

Бул. Србија бр.10 – Скопје (на кружниот тек кај Скопска Цементарница)
Продажно-сервис мрежа во Скопје,Прилеп,Битола,Штип и Куманово.

Божиновски

Продажба на часовници и накит од најреномираните светски брендови
047/202-500
ул. Маршал Тито бр. 42А
Битола

Промобиле Стил

Продажба на мобилни телефони како и сервис и галантерија за истите
070/392-321
ул. Маршал Тито бр. 105-3
Гевгелија
078/585-405
Бул. Гоце Делчев ББ
Струмица

М-Малинка

Продажба на мебел
075/426-219
ул. Ресавска бр. 53
Скопје

Алат за се

Продажба на рачен и батериски алат
070/211-870
ул. Козјачка бр.86
Куманово

Моби Лоби

Продажба на мобилни телефони, сервис и галантерија за истите
070/402-056
ул. Пелагонија бр. 5
Битола

Мисирли Промет

Продажба на автомобили, мотори и велосипеди
078/314-735
ул. Бул. 1Ви мај бр. 318
Битола

Виола Фит

Салон за масажа, педикир, маникир
075/570-132
ул. Цар Самоил бр. 75
Битола

Електро ексклузив

Продажба на рачен алат, железарија и гарден опрема
078/340-913
ул. Западен Булевар бр.1
Кавадарци

Елемент ФМ

Продажба на професионален рачен алат и гарден опрема
078/340-913
ул. Пелистер бр.65
Битола

С - Травел

Туристичка агенција
047/207-333
071/207-500
ул. Моша Пијаде бр. 8
Битола

Про Акт

Академија за изучување на курсеви за маникир, педикир и фризери
071/227-891
ул. Димо Хаџи Димов бр. 107/1-14
Скопје

Екстра Гипс

Продажба на рачен алат, градежни материјали и железарија
078/282-202
ул. Вељко Влахович бр.10
Дебар

Спорт бајк

Продажба на велосипеди и ски опрема
076/207-708
ул.Народен Фронт бр.19
Скопје

ГСГ Компани Битола

Продажба на скутери, мотоцикли и велосипеди
075/420-080
ул. Кире Костадиновски бр. 11
Битола
075/420-055
ул. Маршал Тито бр. 123
Неготино

Авто Чајка

Сервис за моторни возила и продажба на пневматици и моторцикли
044/333-090
ул. Маршал Тито ББ
Тетово
02/3060-090
ул. Партизански Одреди бр. 111
Скопје
032/395-090
Индустриска Зона Север ББ
Штип

Студио Сикрет

Салон за масажа, педикир, маникир
Автопат Пријателство
078/225-552
Гевгелија

Бао Бајк

Продажба и сервис на велосипеди
070/688-305
ул. Бранко Радичевиќ бр. 43
Битола

Интер Оптик

Продажба на оптички и сончеви наочари
077/577-276
ДТЦ Буњаковец 37 лок.5
Скопје

Унимак

Продажба на канцелариски материјали
032/393-038
ул. Борис Кидрич ББ
Штип

Бајк Шоп

Продажба и сервис на велосипеди
075/958-017
ул. Сотка Георгиевски ББ
Прилеп

Агроас Консалтинг

Продажба на рачен алат, земјоделска механизација, земјоделска аптека и пелети за огрев
047/551-321
ул. Корчуланска бр. 9
Ресен

Happy Home Centar

Специјализиран маркет за продажба на секаков вид санитарија, електрика, железарија, бои и лакови, водовод и одвод, мебел за купатила
075/265-242
ул. Благој Ѓорев 167-205
Велес

Олимпико

Продажба на пневматици, дијагностика и центрирање на предници
02/3064-689
Бул. 8ми септември бр. 38
Скопје

Медида Керамика

Продажба на санитарија, водовод и канализација, керамички и гранитни плочки, туш кабини и мебел за бања
078/346-661
ул. Слободан Митров Данко бр. 5
Гевгелија

ЛЛ Мотор Траде

Продажба на мопеди, веспи и велосипеди како и опрема за истите
078/222-388
ул. Климент Охридски бр. 77
Струмица

Креатив Хуб

Академија за изучување на курсеви во сверата на дигиталниот маркетинг, програмирање и едукација
071/214-849
ул. Рајко Жинзифов бр. 20
Скопје

Формула 95

Продажба на авто стакла и шлеп служба
077/618-566
Транзитен пат
Струмица

Римаг

Продажба на авто делови, козметика за возила, мотори, велосипеди и трактори
071/577-580
ул. Петар Мусев бр. 16
Гевгелија

Електро Точила Инжењеринг

Продажба на бела техника, апарати за домаќинство
070/208-290
ул. Сотка Георгиевски бр. 13
Прилеп

С-М Текс 2011

Продажба на санитарија, водовод и канализација, керамички и гранитни плочки, туш кабини и мебел за бања
078/205-888
ул. Сараевска ББ
Гевгелија

Панк Мобил

Продажба на ИТ опрема и галантерија за истата
078/309-576
Ул. Лазо Трповски Бр. 2
Битола

Јо Трај Компани

Продажба на мебел
071/337-525
ул. Јане Сандански бр. 15
Неготино

Друла Плин

Инсталација на плински уреди, сервис на авто клими и дијагностика за истите
070/373-284
ул. 8-Ми Септември 22/А
Битола

М и Д Компјутери

Продажба на видео надзор, компјутери и ИТ опрема
072/588-637
043/360-338
ул. 1ви Мај бр. 4
Неготино

Ѕвезда Комерц

Продажба на санитарија, водовод и канализација, керамички и гранитни плочки, туш кабини и мебел за бања
043/361-015
ул. Марксова бр. 24
Неготино

Убав Дом

Продажба на мебел
076/243-243
ул. Кеј 1ви Мај ББ
Прилеп

Мото Љуши

Продажба на мотоцикли и четвороцикли
071/303-935
с. Теарце
Тетово

Денат Кеар Бакревски

Стоматолошка ординација, изработка на протези и импланти
071/222-404
ул. Климент Охридски бр. 27
Битола

Машин

Продажба и сервис на велосипеди
075/923-185
уч. Тошо Даскало 62
Битола

Неодент

Ординација по стоматологија и ортодонција
071/285-605
ул. Прохор Пчински 25/1
Битола

Инферно

Продажба на ИТ опрема, алармни системи и галантерија за истата
072/273-244
ул. Димитар Влахов ББ
Кочани

Орач

Земјоделска аптека и продажба на препарати и ѓубрива за широка употреба
047/262-470
ул. Владимир Назор бр. 8а
Битола

Каза Дизајн

Производство на мебел по желба и мерка на клиентот, дизајн и опремување на ентериери
047/224-400
ул. Индустриска ББ
Битола

Џељсам

Продажба на ситна опрема, рачен алат и ситна земјоделска механизација
071/224-740
ул. Илинденска ББ
Тетово

Рондо Трејд

Продажба на филтри за вода и машини за кафе
075/235-023
ул. Туристичка бр. 36
Охрид

Авто Школа М22

Авто Школа М22 нуди обука и помош при полагање на возчки испит за сите категории на возила
071/373-792
ул. Партизански Одреди бр.153
Скопје

Дито Пром

Продажба на рачен алат, пелети и гарден програма
071/219-489
ул. Страшо Пинџур бр.65А
Кавадарци

Парновод

Производство и продажба на сите видови бојлери од нерѓосувачки челик и сите видови на садови со волумен до 500Л
047/226-177
ул. Индустриска бр. 115
Битола

Атанасови Агро Комерц

Продажба на земјоделска механизација, ѓубриво и ситна опрема од реномирани брендови
075/350-077
ул. Климент Охридски бр. 298
Струмица

Ауто Х

Продажба на мотоцикли, велосипеди, сервис и додатна опрема
071/252-789
ул. Страшо Пинџур бр. 71
Кавадарци

Геммини - Дент

Стоматолошка ординација
070/211-388
ул. 3-та Македонско Ударна Бригада бр.1
Куманово

Твист

Продажба и сервинс на ИТ опрема, лап топ, сектоп компијутери и гејминг опрема
048/411-295
ул. Кеј 1ви Мај бр. 5
Прилеп

ГТ-Стар

Авто Школа
071/373-240
ул. Илинденска бр. 2-1/9
Тетово