BLACK FRIDAY со СН Финансиско друштво

СН Финансиско друштво, како и секоја година така и оваа со специјална понуда за најпознатиот ден за шопинг – BLACK FRIDAY.

Аплицирај веднаш на 15 007 или ONLINE и искористи ја оваа единствена понуда.

Попустот трае до 25.11.2023.