Празнувањето може да започне

Во пресрет на Велигденските и првомајски празници, СН Финансии со најдобрата понуда за сите кои сакаат во пресрет на неработните денови да ги дочекаат празниците во забава и дружење.

Пролетната празнична понуда која нуди -50% намалување на трошоците на камата, може да ви заштеди и до 5.000 денари на дванаесет месеци, за кредит од 30.000 денари, за што наместо рата од 3.298 денари, би отплаќале рата по цена од 2.908 денари месечно.

СН Финасии за сите постоечки и нови клиенти кои сакаат брз кредит со лична карта, може да аплицираат за оваа неповторлива празнична понуда најдоцна до 05.05.2024 година на веб страната на СН Финасии, или во една од канцелариите.

Секако за оние кои сакаат повеќе информации, тука е и нашиот call centar за корисничка поддршка, а се што треба да направите е да се јавите на 15 007.

 

Празнувањето може да започне, со -50% на камата.

brz kredit od sn finansii