Почитувани клиенти, Ве известуваме дека по повод НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ услугите на СН Финансии ќе бидат достапни со следното работно време: 31.12.2019 - Сите експозитури ќе работат од 08:00 до 17:00 часот - 01.01.2020 - Неработен ден - 04.01.2020 - Работно време од 09:00 до 15:00 часот - 06.01.2020 и 07.01.2020 - Неработни денови - СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!
Износ на Кредит денари 3000 денари


Рок на Отплата месеци 1 месеци

Износ на Кредит

Рок на отплата

Месечен Ануитет

Вкупно Камата

0

Вкупно Провизија

СВТ

Вкупно за враќање

+389

Внесивте погрешен број!
Top