EnglishAlbanianMacedonian
Специјална празнична понуда за онлајн кеш кредити од СН Финансии

Празниците заслужуваат пониски каматни стапки.

А заслужуваат и подароци.

-50% попуст на камата за кредити до 120.000 ден. за сите оние кои ќе аплицираат до 30 април, 2022.

Плус, имате шанса за подарок, 8 дена летување во Грција во Blue Sarti Hotel.

 

Искористете ја оваа специјална празнична понуда, а кеш ќе добиете на Вашата сметка за само 10 минути.

Аплицирајте тука.

Акцијата трае до 30.04.2022.

Top