Почитувани клиенти, Ве известуваме дека по повод НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ услугите на СН Финансии ќе бидат достапни со следното работно време: 31.12.2019 - Сите експозитури ќе работат од 08:00 до 17:00 часот - 01.01.2020 - Неработен ден - 04.01.2020 - Работно време од 09:00 до 15:00 часот - 06.01.2020 и 07.01.2020 - Неработни денови - СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

Адреса

ул.Столарска бр.1 Битола

Телефон

+389 47 553 007

Работно Време

Пон-Петок: 08:00 – 19:00
Сабота: 09:00 – 16:00

Top