Кај нас ЖЕНИТЕ МОЖАТ. 50% пониски трошоци на камата на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 МКД. Аплицирајте и заштедете. Акцијата трае до 06.03.2021, САБОТА.

Атанасови Агро Комерц

Продажба на земјоделска механизација, ѓубриво и ситна опрема од реномирани брендови
075/350-077
ул. Климент Охридски бр. 298
Струмица
Top