Кај нас ЖЕНИТЕ МОЖАТ. 50% пониски трошоци на камата на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 МКД. Аплицирајте и заштедете. Акцијата трае до 06.03.2021, САБОТА.

Парновод

Производство и продажба на сите видови бојлери од нерѓосувачки челик и сите видови на садови со волумен до 500Л
047/226-177
ул. Индустриска бр. 115
Битола
Top