Кај нас ЖЕНИТЕ МОЖАТ. 50% пониски трошоци на камата на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 МКД. Аплицирајте и заштедете. Акцијата трае до 06.03.2021, САБОТА.

М и Д Компјутери

Продажба на видео надзор, компјутери и ИТ опрема
072/588-637
043/360-338
ул. 1ви Мај бр. 4
Неготино
Top