Кај нас ЖЕНИТЕ МОЖАТ. 50% пониски трошоци на камата на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 МКД. Аплицирајте и заштедете. Акцијата трае до 06.03.2021, САБОТА.

Агроас Консалтинг

Продажба на рачен алат, земјоделска механизација, земјоделска аптека и пелети за огрев
047/551-321
ул. Корчуланска бр. 9
Ресен
Top