EnglishAlbanianMacedonian
ТАРИФНИК НА УСЛУГИ 
НадоместоциИзнос
- Издавање, обновување и управување со картичка - 
1. Издавање на картичка0 ден.
2. Обновување на картичка (оштетена, украдена, изгубена)1490 ден.
3. Достава на картичка по барање на клиент490 ден.
- Финансиски трансакции - 
4. Провизија за подигнување готовина од банкомати на Силк Роуд Банка АД Скопје2% , минимум 150 ден.
5. Провизија за подигнување готовина од банкомати на други домашни банки 2% , минимум 200 ден.
6. Провизија за подигнување готовина од банкомати во странство3% + 120 ден.
7. Провизија за користење на картичка на ПОС терминал0 ден.
- Други операции - 
8. Реиздавање на ПИН код490 ден.
9. Лажно оспорување на трансакција800 ден.
10. Деблокада на картичка490 ден.
11. Барање за издавање на нова картичка пред истек на важноста490 ден.
12. Достава на извод за трансакции на барање на клиент 490 ден.
13. Копии од други поврзани документи со картичката / договор490 ден.
14. Потврда за сопственост на картичката на Мемурандум со печат 490 ден.
Top