Почитувани, Ве известуваме дека од 06.04.2019 година сите наши производи се усогласени со новиот закон за заштита на потрошувачи при договори за потрошувачки кредити.

Адреса

ул.Столарска бр.1 Битола

Телефон

+389 47 553 007

Работно Време

Пон-Петок: 08:00 – 19:00
Сабота: 09:00 – 16:00

Top