EnglishAlbanianMacedonian
Нова експозитура на “СН финансиско друштво“

СН финансиско друштво ја прошири деловната мрежа со отварање на 20-тата експозитура.

СН финансиско друштво свечено ја отвори својата нова експозитура лоцирана на Булевар Гоце Делчев бр.102, Гостивар.

На новата локација, СН финансиско друштво ќе им овозможи сеопфатни услуги на своите клиенти.

Воедно, компанијата им посакува добредојде на клиентите во новите експозитури со голема промоција:

50% ПОПУСТ на SN VISA CARD до 120.000 МКД.

Со отворањето на новата експозитура СН ја прошири својата деловна мрежа на вкупно 20 локации.

Новата експозитура на СН Финансии е сместена во нов и наменски дизајниран простор кој го дели со ЈК Травел, партнер на СН Финансии на бројни локации низ Македонија.

1 / 4
1 / 4
1 / 4
1 / 4

Top