ONLINE потрошувачки кредит до 300.000 мкд

brz kredit

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ


  Месечна рата: 2.691 ден.

  АВАНС ДО ПЛАТА


   Месечна рата: 20.000 ден.

   Како да аплицирам?

   Изберете го посакуваниот кредит, потоа внесете износ и рок на отплата и притиснете “Аплицирај”.

   Што потоа?

   Нашиот кредитен референт ќе ја превземе апликацијата и телефонски ќе Ве контактира со цел дополнување на истата.

   Кога исплата?

   После одобрувањето на кредитот потпишувате online договор и потоа Ви ги префрлуваме парите на Вашата трансакциона сметка.

   Брзи Кредити, Потрошувачки кредити за само 10 минути!

   Начин на аплицирање

   Зошто да нè одберете нас?

   Најбрзи и најевтини кредити во нашата држава

   Одобрување за 10 минути!

   Најбрзи ONLINE кредити, со било која плата!

   Исплата за 1 час!

   Достапни насекаде и во секое време

   24/7 Услуга!

   Кредити од 6.000 до 300.000 денари

   brz kredit
   brz kredit

   Прашања и Одговори

   Што е потребно и како да аплицирам за кредит?

   Потребно е да бидете во редовен работен однос и да имате примања од најмалку 18.000 денари, како и да имате важечки документ за идентификација (лична карта/ пасош). Аплицирајте на нашата веб страна www.krediti.com.mk каде што можете да го изберете износот кој Ви е потребен и рокот на отплата. Нашите кредитни референти ќе Ве контактираат во најбрз можен рок. Доколку Ви требаат дополнителни информации Ве молиме посетете не во нашите канцеларии или контактирајте не на 15 007.

   Какви кредити нудите?

   СН финансии Ви нуди повеќе видови на кредити зависно од Вашите финансиски потреби. Кредитните производи Потрошувачки Кредит до 300.000 ден., Пензионерски кредит до 60.000 денари и Земјоделски кредит до 900.000 ден. можете да ги најдете на нашата веб страна и да аплицирате он лајн на следниот линк. Покрај овие производи СН финансии нуди и потрошувачни ненаменски кредити и кредити со залог возило, залог злато и хипотека. Доколку сте заинтересирани за овој вид на кредит можете да не посетите во нашите деловни канцеларии во Битола или да не контактирате на 15 007.

   За колку време ќе добијам одговор по апликацијата?

   Апликациите веднаш по добивањето се распределуваат на Кредитните референти за обработка. Одговор ќе добиете за максимум 15 минути. Доколку не сте добиле одговор за Вашата апликација навремено Ве молиме контактирајте не на 15 007.

   Кога ќе ги имам средствата на сметка?

   Средствата се исплаќаат истиот ден кога ќе аплицирате, односно веднаш по потпишувањето на Договорот на кредит.

   За што можам да ја користам мојата SN Visa Card?

   За што можам да ја користам мојата SN Visa Card?
   Со Вашата SN Visa Card можете во секое време:

   • да повлекувате готовина на сите банкомати во земјава и странство
   • без провизија да вршите плаќање онлајн или на сите ПОС терминали во земјава и странство:
    • во супермаркети, бензински станици, бутици, продавници, ресторани, кафичи,
     фризерски и козметички салони, градинки, училишта, туристички агенции, итн.
    • плаќање на сите режиски трошоци, на пример ЕВН, Водовод, Телеком, ВИП, итн.
    • хотели во Македонија и странство
    • страници за групни попусти, карти за концерти, веб шопинг и плаќање сметки

   Како да аплицирам за SN Visa Card?

   За SN Visa Card можете да аплицирате online во било кое време од денот, или да посетите некоја од нашите експозитури:

   Битола 1 (Безистен) ул.Столарска бр.1, Битола
   Битола 2 (Кеопс) ул. Васко Каранѓелевски бр. 31, Битола
   Битола 3 (спроти Болница) ул.Партизанска бр.110, Битола
   Битола 4 Нов Пазар (приземје), Битола
   Скопје (Рекорд) ул.Димитрие Чуповски бр.22, Скопје
   Скопје 2 ТЦ Лептокарија, Скопје
   Скопје 3 Т.Ц. Бисер,Аеродром – Скопје
   Прилеп 1 ул.Васко Карангелески бр.1, Прилеп
   Прилеп 2 ул.Јоска Јорданоски бр.3, Прилеп
   Кичево Булевар Ослободување бр. 1 Кичево
   Кочани ул.Никола Карев бр.12, Кочани
   Штип ул.Ванчо Прке бр.121, Штип
   Струмица ул.Димитар Влахов бр. 16, Струмица
   Струга ул.Кузман Јосифоски Питу бр.1, Струга
   Тетово ул.Благоја Тоска бр.57, Тетово
   Охрид ул. Кузман Јосифовски бр.3/2, Охрид
   Велес ул. Благој Ѓорев бр. 44, Велес
   Гостивар Булевар Гоце Делчев 102, Гостивар