Почитувани клиенти, Ве известуваме дека по повод НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ услугите на СН Финансии ќе бидат достапни со следното работно време: 31.12.2019 - Сите експозитури ќе работат од 08:00 до 17:00 часот - 01.01.2020 - Неработен ден - 04.01.2020 - Работно време од 09:00 до 15:00 часот - 06.01.2020 и 07.01.2020 - Неработни денови - СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

Калкулатор за кредити

Одобрување за само 1 час

Кредит од 6.000 до 120.000 ден.

Кредити со било која плата

Брз Online кредит

Начин на аплицирање

Со само три чекори, до брз ONLINE кредит, со било која плата! Одобрување за само 1 час!

Како да аплицирам?

Изберете го калкулаторот за посакуваниот кредит, потоа внесете износ и рок на отплата и притиснете "Аплицирај".

Што потоа?

Нашиот кредитен референт ќе ја превземе апликацијата и телефонски ќе Ве контактира со цел дополнување на истата.

Кога исплата?

После одобрувањето на кредитот потпишувате он лине договор и потоа Ви ги префрлуваме парите на Вашата трансакциона сметка.

SN Finansii - Potrosuvacki kredit
Аплицирај веднаш!
Брз кредит со било која плата!
ОTСЕГА ИСПЛАТА ВО КЕШ!
Top